БЛЪСКАЩИ КОЛИ
БЛЪСКАЩИ КОЛИ
3.00 лв.
3 точки
Точки които ще бъдат отнети от магнитната Ви карта
3 минути
DK152354341220180412.jpgDK152354346420180412.jpgDK152354345520180412.jpgDK152354343420180412.jpg

Кое дете не е искало да кара кола? Да управлява, макар и с помоща на татко или мама, да се стрелка по пистата и удря количките минаващи покрай него!  Блъскащите колички са една забава, обичана от малки и големи. Глъч, смях и веселба!

Възраст: За деца над 85см. За деца до 110см , задължително придружител 16+.

Ако се интересувате от подробности и детайли относно предложението изпратете ни Вашите въпроси и екипът на Детски кът ще Ви съдейства в най-кратки срокове.
Мрежата от атракционни паркове разположени на територията на България както и мрежата от дистрибутори и партньори на услугите предлагани от Детски кът дава възможност за адекватно взаимодействие и бързо обслужване на клиенти.
Като представител на увеселителният бизнес за България Детски кът разполага и може да ви предложи необходимата информация по съответните услуги.
Можете да ни се обадите за съдействие или поръчка по всяко време на
Tel. 0897-847-020
Sasho Dikov 2012-07-19
tova sa nai iakitte koli4ki i boznavam batkoto za to4kite '
Afiz Petrov 2010-06-08
11 yuni ste bidem tam s klasa za ekskurziya mnogo e hubavo tam
Lubvho Petkov 2009-03-12
Това наистина си заслужава. Прекарах доста добре и ми беше весело, честно казано посмях се от сърце. Мисля че немаше да е зле да има и още люлки от този сорт но май ставам нахален. Детския кът ми харесва винаги си е било готино местенце.
Ако искате да коментирате или поставите Вашето мнение е необходимо да сте регистриран потребител
Информация за посетители
Комплекс Детски кът
Детският кът ще предложи на вашите деца разнообразни и атрактивни забавления както за най-малките, така и за по-големите от тях. В рамките на детския кът се намира и изкуствено езерце, предлагащо редица водни забавления. На брега на езерото е разположена кафе-сладкарницата предлагаща приятни мигове за възрастни и деца.

Комплексът Детски кът можете да откриете в Морската градина на гр.Варна, в непосредствена близост до Летния театър. Детски кът е създаден през 2002 година. В рамките на комплекса са разположени 22 атракциона, кафе-сладкарница, заведение за бързо хранене, павилион за захарни изделия. Комплекса предлага разнообразна програма със различни мероприятия за своите гости.

Блъскащи колички, бънджи, мини голф, батути – това са само малка част от нещата които ще направят свободното Ви време и празник незабравим спомен. Детски кът - Варна превръща празниците на вашите деца в едно незабравимо преживяване! Комплекса разполага с кафе-сладкарница, заведение за бързо хранене предлагащо пици, дюнер, хот-дог, джобове, палачинки. Павилиони за сладолед, захарни изделия, пуканки и ядки.

Ние ви предлагаме богата и незабравима детска парти програма:
• Пиратско парти
• Индианско парти
• Парти с Пипи дългото чорапче
• Магьосническо парти
• Парти с клоуни
Екипът на Детски кът Ви благодари предварително за проявеният интерес. Моля дайте Вашето мнение, идея или предложение относно детският парк. Очакваме Вашите предложения или идеи за нови атракциони, люлки, забавления и други. Да направим този парк още по-развлекателен, уютен и безопасен за нас и за нашите деца.
Detski kat