ПИЦА И СЛАДОЛЕД
ПИЦА И СЛАДОЛЕД
0.00 лв.
39IMG_0670.JPG39CPP_0046.JPGDK140137765120140529.jpgDK140137766520140529.jpgDK140137767620140529.jpg

Гладен ли си? Пробвай уникалната пица Детски кът или хот-дога приготвен по оригинална рецепта. В нашата бърза храна можете да намерите над 10 вида любими на деца и родители храни. За всички който обичат сладолед, захарен памук или пуканки - това е мястото! Не смогваме с поръчките, затова бъдете първи!
Работното време на комплекса всеки ден от 9.00 до 22.00 часа.

Ако се интересувате от подробности и детайли относно предложението изпратете ни Вашите въпроси и екипът на Детски кът ще Ви съдейства в най-кратки срокове.
Мрежата от атракционни паркове разположени на територията на България както и мрежата от дистрибутори и партньори на услугите предлагани от Детски кът дава възможност за адекватно взаимодействие и бързо обслужване на клиенти.
Като представител на увеселителният бизнес за България Детски кът разполага и може да ви предложи необходимата информация по съответните услуги.
Можете да ни се обадите за съдействие или поръчка по всяко време на
Tel. 0897-847-020
Lubvho Petkov 2009-04-12
Надявам се това лято да има малко разнообразие в Детският кът. Нови люлки нещо четах някаде, няма да е зле. Аз лично както и семейството сме доволни от люлките в морската градина. Доста по цивилизовано от едно време. За децата наистина трябва да има по-вече разнообразие и удоволствия, както и да си заслужава парите. Бил съм вече на место дето би трябвало те да ми дават пари че да водя там детето си.
Lubvho Petkov 2009-03-07
В заведението се предлагат още пакитирани изделия, вафли, шоколади, бонбони, снакс и много други хрупкави благинки. Работното време на Кафе сладкарницата е всеки ден от 9.00 до 22.00 часа.
Ако искате да коментирате или поставите Вашето мнение е необходимо да сте регистриран потребител
Информация за посетители
Комплекс Детски кът
Детският кът ще предложи на вашите деца разнообразни и атрактивни забавления както за най-малките, така и за по-големите от тях. В рамките на детския кът се намира и изкуствено езерце, предлагащо редица водни забавления. На брега на езерото е разположена кафе-сладкарницата предлагаща приятни мигове за възрастни и деца.

Комплексът Детски кът можете да откриете в Морската градина на гр.Варна, в непосредствена близост до Летния театър. Детски кът е създаден през 2002 година. В рамките на комплекса са разположени 22 атракциона, кафе-сладкарница, заведение за бързо хранене, павилион за захарни изделия. Комплекса предлага разнообразна програма със различни мероприятия за своите гости.

Блъскащи колички, бънджи, мини голф, батути – това са само малка част от нещата които ще направят свободното Ви време и празник незабравим спомен. Детски кът - Варна превръща празниците на вашите деца в едно незабравимо преживяване! Комплекса разполага с кафе-сладкарница, заведение за бързо хранене предлагащо пици, дюнер, хот-дог, джобове, палачинки. Павилиони за сладолед, захарни изделия, пуканки и ядки.

Ние ви предлагаме богата и незабравима детска парти програма:
• Пиратско парти
• Индианско парти
• Парти с Пипи дългото чорапче
• Магьосническо парти
• Парти с клоуни
Екипът на Детски кът Ви благодари предварително за проявеният интерес. Моля дайте Вашето мнение, идея или предложение относно детският парк. Очакваме Вашите предложения или идеи за нови атракциони, люлки, забавления и други. Да направим този парк още по-развлекателен, уютен и безопасен за нас и за нашите деца.
Detski kat